Müşteri Hizmetleri : 0212 220 92 28 Whatsapp : 0546 284 95 14

PARMAK İZİ SİSTEMLERİ

  Doğuştan gelen ve insanları birbirinden ayıran temel etkenlerden bir tanesi parmak izleridir. Her insanda ayrı bir biçimde yer alarak bizi diğer insanlardan ayıran başlıca etkenlerdendir. Her insan da farklı parmak izi olduğu için kimse birbirinin yerine okutamaz.  Bu durumda güvenlik seviyesi yüksek yerlerden tutun küçük işletmelere ya da devlet kurumlarına güvenli bir biçimde takip yapılabilir ve yetkisiz kişiler gerekli birimlere giremez. 

  Parmak izleri için üretilen okuyucular sayesinde kişilerin giriş ve çıkışları bilgisayara kurulan özel programlar sayesinde takip edilebilmektedir. Uygulamaların kullanım alanları kamu kurumları, ağır sanayi, tekstil atölyeleri, oteller, eğitim kurumları, hastaneler gibi birçok kurumlardır. Parmak izi sistemi sayesinde kurulumu yapılan firmalarda işgücü ciddi anlamda artışa geçmiştir. Ayrıca muhasebe ya da insan kaynakları birimleri bu sayede tek bir tuş ile raporlarını zaman kaybetmeden rahatlıkla alabilmektedir. Hem üretimde hem de idari kısımda işlemlerdeki performans olumlu yönde artışa geçmiştir.

    Parmak izi sistemleri, Pdks ile birlikte Access Yetkilendirme, Yemekhane, Öğrenci Takip, Üye Takip gibi kişiye özel sistemlerde başlıca ürün grupları arasında yer almaktadır.    

Ürünlerimiz