Müşteri Hizmetleri : 0212 220 92 28 Whatsapp : 0546 284 95 14

OTOPARK BARİYERİ VE HGS SİSTEMLERİ

  Günümüz teknolojisinin hızla ilerlediği bir çağda yaşarken yoğunluğun fazla olduğu şehirlerde araçlarımızı park ederken sorunlarla karşı karşıya kalmaktayız.  Oturduğumuz site, işyeri, alışveriş merkezleri, kültürel alanlar, kamuya açık alanlar derken ulaşım zorken birde park sorunu yaşamaktayız. Bu gibi sorunları çözebilmek için yetkisiz kişilerin bulunduğunuz alana girişini yasaklama konusunda Otopark Bariyerleri devreye girmiştir. İlk olarak Otopark Bariyerleri kumanda veya buton yardımı ile kontrol edilerek kullanılmaktaydı. Kumanda ise daha sonra yine güvenlik zaafına dönüşerek ya kumandalar kopyalanarak çoğaltılmış ya da ait olan araba yerine başka kullanıcılara da kumanda verilerek otoparklar da fazlasıyla yer işgali doğurmuştur.

  Yeni teknoloji sayesinde Otopark Bariyerlerine ilave olarak HGS Sistemleri uygulanmaya başlamıştır. HGS Sistemlerinde anten ve araçlara dağıtılan etiketler sayesinde sadece o araç için verilen izin sayesinde giriş ve çıkışlar hızlı bir şekilde yapılmaya başlanmıştır. Bu nedenledir ki otoparklar istenilmeyen kişiler tarafından işgal edilmemeye başlamıştır.

  Hgs Sistemleri ayrıca program ile takip de edilebilmektedir. Araç sahiplerine verilen etiketler programa isim ve plaka bilgileriyle girilerek giriş ve çıkışlar kontrol altına alınıp raporlanabilmektedir. Yoğunluğun fazla olduğu apartman ya da işyerlerinde birden çok araca sahip kişiler içinse programa verilen bilgiler doğrultusunda örneğin 3 araca sahip olan kişi için sadece 2 aracı içerde bulunabilsin 3. araç geldiğinde giremesin opsiyonları da sunulabilmektedir.

 

Çözümler için bizimle irtibata geçiniz.

Ürünlerimiz